Antalya Belek Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nden ZİÇEV’e Anlamlı Ziyaret

  • Anasayfa
  • Antalya Belek Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nden ZİÇEV’e Anlamlı Ziyaret

Antalya Belek Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nden ZİÇEV’e Anlamlı Ziyaret

Antalya Belek Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nden ZİÇEV’e Anlamlı Ziyaret


Antalya Belek Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 2. sınıf öğrencileri, Türkiye Zihinsel Yetersiz Çocuklar Vakfı (ZİÇEV) merkezine anlamlı bir ziyaret gerçekleştirerek örnek bir sosyal sorumluluk etkinliğine imza attı.


Ziyaret kapsamında öğrenciler, ZİÇEV bireyleri için özenle hazırlanan kurabiye, sandviçler ve atıştırmalıklar sunarak başladıkları etkinlikte, vakfın değerli bireyleriyle keyifli bir hamur yapma atölyesi düzenledi. Bu samimi etkinlik sayesinde ZİÇEV’deki çocuklarla birlikte hem eğlenceli hem de yaratıcı bir süreç yaşandı.


Etkinlik, öğrencilerin mesleki birikimlerini topluma fayda sağlamak amacıyla kullanmalarına olanak tanırken, sosyal sorumluluk bilinci ve toplumsal duyarlılık geliştirmelerine de katkı sağladı. Aynı zamanda, ZİÇEV bireylerinin yaratıcılıklarını ön plana çıkaran bu etkinlik, dostluk ve dayanışma duygularını pekiştirdi.


Antalya Belek Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı’nın öncülüğüyle düzenlenen bu etkinlik, Üniversitesi’nin toplumsal duyarlılığı önceleyen vizyonunu bir kez daha gözler önüne serdi.